هرچند این روزها بسیاری از مردم به فعالیت های عادی خود برگشته اند و هتل ها هم باز شده اند، اما هنوز هم حال فعالین حوزه گردشگذی خوب نیست.
اما در میان این اوضاع و احوال خبر افتتاح مرکز نوآوری گردشگری برای خیلی ها خبر خوبی بود.
در این مقاله قصد داریم به بررسی خبر این موضوع و نیز معرفی این مرکز نوآوری گردشگری در پارک جمشیدیه تهران بپردازیم.
پس با پین استارتاپ تا انتهای این مقاله همراه بمانید.
معرفی مرکز نوآوری گردشگری پارک جمشیدیه


آرمین شهریاری، مدیر اجرایی مرکز نوآوری و کارآفرینی شهری حوزه گردشگری در بوستان جمشیدیه و مدیرعامل لانچیت نیز می باشد.
وی درباره خدمات این مجموعه و نحوه پذیرش آن گفت: «در این مرکز خدمات مشاورههای عمومی و اختصاصی، شبکهسازی اقتصادی داخلی و بینالمللی، ارائه خدمات استقرار در محل مرکز و خدمات جذب سرمایه ارائه میشود.
پذیرش در این مرکز هم از طریق فراخوانهای عمومی، جلسات پذیرش و ارزیابی شرکتها و تیمها انجام خواهد شد.»
او در ادامه افزود: «این مرکز همچنین برنامههای عمومی مانند آخر هفتههای جمشیدیه ایستگاه توسعه ارتباطات و کارآفرینی، مسئولیت اجتماعی مرکز برای ارائه خدمات مشاوره کسبوکار به عموم مردم برای توسعه فرهنگ کارآفرینی و راه اندازی کسب و کارهای نوآورانه، گپ و گفتهای دوستانه برای شناسایی پتانسیلهای فردی در حوزههای کسبوکار، فرهنگسازی کارآفرینی و راهاندازی کسبوکار نوآورانه را ارائه میدهد.
در وبلاگ پین بخوانید: خیز دبی برای تبدیل شدن به پایتخت گردشگری سلامت جهان
مرکز نوآوری گردشگری چه کمکی به فعالین این حوزه میکند؟


سید حمید موسوی، شهردار منطقه یک در خصوص عملکرد مرکز نوآوری گردشگری اعلام کرد: ما امروز وظیفه داریم از بعد سرمایه گذاری و عدالت اجتماعی به بخش گردشگری توجه کنیم.
او همچنین با تاکید بر اینکه در راستای توسعه پایدار ناگزیر هستیم که به سمت گردشگری برویم، گفت: در این مرکز نوآوری میتوانیم از گروهها دانش بنیان که دارای توانایی مالی نیستند، حمایت کنیم و با حمایت از جوانان و ایدههای نو در حوزه گردشگری میتوانیم به توسعه پایدار دست یابیم.
سید حمید موسوی همچنین با بیان اینکه در تلاش هستیم که مشکلات را حل کنیم، اتصال خط یک به خط سه مترو، راه اندازی مد جدید حمل و نقل در ولنجک و سازمانهای ترافیک در خیابان ولیعصر و شریعتی را از جمله برنامههای منطقه برای توسعه زیر ساخت گردشگری دانست.
در وبلاگ پین استارتاپ بخوانید: آینده صنعت گردشگری سلامت در جهان
نقش پر رنگ گردشگری سلامت در حوزه پر سود گردشگری


علیرضا فراهانی سرپرست معاونت کارآفرینی و توانمندسازی سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران گردشگری را یک بخش مغفول در تهران میداند و امروز ورود شهرداری به حوزه را یک قدم مثبت در این راه خواند.
فراهانی با اشاره به اهمیت گردشگری در کشور گفت: گردشگری یک موضوع بسیار مهم است که میتواند باعث رشد اقتصادی و اشتغالزایی شود. گردشگری تنها ساختوساز و ساختن یک مکان نیست بلکه باید برای گردشگر در کشور خاطره و تجربه خوب ساخت.
دکتر سعید هاشمزاده، رییس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت به اهمیت وجود چنین مراکزی برای رشد و توسعه ایدههای خلاقانه در گردشگری سلامت تاکید میکند. او همچنین در ادامه با اشاره به شیوع ویروس کرونا گفت: «بازیگران صنعت گردشگری سلامت فرصتهای مهمی را در این حوزه از دست دادند. این ویروس نگرش جدیدی را بهوجود آورده که باید از آن استفاده کرد.
در بخش گردشگری هم نیز نگرش جدیدی با نام گردشگری آنلاین رخ داده که همه جهان در پی آن است. در این نوع از گردشگری از طریق فضای مجازی، ارتباط با مشتریان و بازدیدکنندگان قطع نخواهد شد. این موضوع در گردشگری سلامت هم رخ داده است که متاسفانه ایران و بازیگران اصلی گردشگری سلامت از آن استفاده نکردند.»
او در ادامه به سازوکار جدید وزارت بهداشت درخصوص گردشگری سلامت اشاره کرد و عنوان کرد: وزارت بهداشت بهدنبال راهاندازی کلینیکهای مجازی است. اکنون زمان آن رسیده که استارتاپها ورود کرده و ایدههای خود را در اینباره مطرح و از خدمات درنظر گرفته شده استفاده کنند.
گزارش تصویری آغاز به کار اولین مرکز استارتاپ فعال در حوزه گردشگری سلامت توسط خبرگزاری برنا را در این لینک ملاحظه کنید.
همچنین بخوانید: بهترین استارت آپ های حوزه سلامت بانوان
۰


