چگونه یک استارتاپ موفق داشته باشیم ؟ افراد همیشه به دنبال ایده های نو برای راه اندازی یک کسب و کار هستند اما نمی دانند کدام یک از این ایده ها خوب است. برای کمک به پیدا کردن یک ایده جذاب در این مقاله همراه ما باشید .


۱_همکاری در فروش یا فروش پورسانتی:
در این استارتاپ شما با تبلیغات برای جنسها و خدمات دیگران کمیسیونی دریافت میکنید، چطور؟
شما یک سایت درست میکنید، نظرات و نقدها را به اشتراک میگذارید، پیشنهادات مربوط به محصول را مینویسید و لینکی به صفحه خرید آن محصول میدهید و هر کسی از آنجا خرید کند، شما هم کمیسیونی دریافت میکنید.


۲_خرید و فروش دامنه:
سایتی بسازید که کاربران در آن دامنههای جدید یا موجود را پیدا کنند یا دامنههای خودشان را بفروشند و به این طریق کسب و کار اینترنتی یا استارتاپ خودتان را داشته باشید.
۳_مراقبتهای سلامتی:
مراقبتهای بهداشتی چه در کشورهای توسعهیافته و چه در کشورهای در حال توسعه بسیار گران است و آنطور که باید، تاثیرگذار نیست و این معضل در کشورهای عقبمانده، فاجعهآمیز است.در چنین شرایطی ایده ی این که هر استارتاپی که بتواند بیمههای پزشکی را کمهزینهتر کند یا یک سیستم پیشگیری در برابر بیماریها ایجاد کند، ارزش سرمایهگذاری خواهد داشت.


۴_انجام امور شخصی وخانوادگی:
امروزه بسیاری از افراد حتی برای سادهترین امور هم وقت ندارند، اموری مانند رساندن بچهها از مدرسه به خانه، خرید دارو، هدیه یا لوازم منزل.شما میتوانید در ازای دریافت پول این کارها را برایشان انجام دهید. در این ایده، رشد شما به این امر بستگی دارد که مشتریانتان شما را به دیگران توصیه کنند، پس خدمات مشتریان و رضایت در این کسب و کار حرف اول را میزند.


۵_آموزش و پرورش:
ایده ی قرار دادن دانشآموزان در یک نظام آموزشی مناسب، با اصول درست و با معلمانی خوب و کارآمد، جمعیت جهان را به افرادی باهوشتر تبدیل میکند.
اگرچه نمیتوان معلمان قابل و خوب را به صورت حضوری در خدمت دانشآموزان خیلی زیادی قرار داد، اما میتوان دسترسی به آنها را به صورت اینترنتی و حتی در قالب تدریس نفر به نفر از راه دور، فراهم کرد. با توجه به اینکه آموزشوپرورش کلید اصلی برای همهی مواردی است که در این لیست گفته شده است، این مورد یک استارتاپ میتواند نقطهی شروع خوبی برای کسانی باشد که نمیدانند از کجا شروع کنند.


همچنین در وبلاگ پین بخوانید :استارتاپ (STARTUP) چیست؟ چگونه یک استارتاپ بسازیم؟
۶_وبسایت همسریابی ویدیویی:
اگر میخواهید در فضای اینترنت کارآفرینی کنید یا یک استارتاپ داشته باشید ، این ایده بهدردتان میخورد. شما میتوانید یک سایت همسریابی ویدیویی راهاندازی کنید، افراد در این سایت میتوانند از خودشان ویدیویی ثبت کنند – که هستند، و بهدنبال چهجور آدمی میگردند.
دوستان هم میتوانند ویدیویی ضبط کنند و دربارهی دوستشان صحبت کنند. این قسمت میتواند بخشی از حساب کاربری آنها باشد. همچنین میتوانند ویدیوهایی ارسال کنند و در آن از علایق و سرگرمیهایشان صحبت کنند.
۷_خدمات مالی:
جز در حالتی که خیلی ثروتمند باشید، خدمات مالی کارآمدی تقریبا وجود ندارد که به شما کمک کند پول محدودی را که دارید بیشتر کنید. استارتاپی که بتواند راههای جدید و موفق سرمایهگذاری برای افراد با دارایی محدود ارائه دهد، به شدت مورد نیاز است.


۸_ مقایسه قیمت برای حمل و نقل و سفر:
از طریق وبسایت خود میتوانید پلتفرمی را ایجاد کنید که افراد قیمتهای سرویسهای اطراف خودشان را با هم مقایسه کنند و بهترین قیمت برای سفر از طریق قطار، هواپیما و… را پیدا کنند. این کسب و کار اینترنتی یا ایده ای برای ایجاد استارتاپ می تواند سود خوبی برایتان داشته باشد.
۹_زیرساخت اینترنت:
اینترنت هنوز در برابر جاسوسی کشورها، بلایای طبیعی، هک و حجم وسیع خودش آسیبپذیر است. فناوریهایی که باعث ایمنشدن سرورها، افزایش امنیت کاربر و یا ایجاد راههایی برای بارگذاری اطلاعات با حجم بسیار بالا بر روی اینترنت شوند، به شدت مورد استقبال قرار خواهند گرفت.


۱۰_وبسایت کمپانی خودتان:
اگر در حال حاضر یک شرکت دارید یا یک استارتاپ، بهتر است سریعا یک وبسایت برایش درست کنید، حتی اگر شده فقط برای اطلاعات دادن به دیگران. امروزه کسب و کارهای اینترنتی رونق زیادی دارند و بدون داشتن سایت برای شرکتتان از قافله عقب می افتید.
۱۱_برنامهنویسی:
حتی با وجود تقاضا و نیاز شدید شرکتها به برنامهنویسی، هنوز هم جای خالی بسیار زیادی برای برنامهنویسان وجود دارد. از ۲۰ سال پیش تاکنون تغییر چندانی ایجاد نشده است. برنامهنویسان هنوز به همان روش قبلی تعلیم داده میشوند و با همان مسائل فنی قبل سروکار دارند. ابزار و روشهای جدید آموزش برنامهنویسی یاایده ای برای ایجاد یک استارتاپ میتواند این قضیه را تغییر دهد. کاری که زبانهای برنامهنویسی جدید سعی بر آن دارند.


همچنین در وبلاگ پین بخوانید :تاریخچه استارتاپ (startup) در ایران و جهان
۰


